Vad i helvete?

Fick idag YTTERLIGARE en H&M-katalog hem i brevinkastet.
En stilla undran: H&M, vad tar ni mig för??!! Mångmiljonär?? Modebloggare??!!

Självklart var jag tvungen att beställa en fantastisk scarf, en snygg skjorta & ett par finfina leggings. Jag är ju trots allt inte mer än människa.





I valet & kvalet

Nej, inte direkt. Jag var säker på var jag skulle lägga min röst när jag med bestämda steg promenerade iväg till vallokalen igår. Efter att rösten var lagd befann jag mig sedan i någon slags isolerad värld på jobbet (som alltid) & var därmed helt omedveten om vad som hände utanför sjukhusets väggar, nämligen detta:


"Sverigedemokraterna i vågmästarroll – så gick valet

Alliansen vinner valet men får inte egen majoritet. Sverigedemokraterna hamnar i vågmästarställning med några få mandats marginal. Fredrik Reinfeldt säger att Alliansen fortsätter att regera och hoppas kunna samarbeta med Miljöpartiet. Socialdemokraterna gör ett av sina sämsta val någonsin samtidigt som Miljöpartiet slår rekord.

Alliansen vinner kampen mot de Rödgröna med drygt fem procents marginal. Samtliga valdistrikt är nu räknade, och bara poströsterna återstår. Alliansen får preliminärt 173 mandat, de Rödgröna 156, och Sverigedemokraterna 20 mandat i riksdagen."


Det är ju för fan beklämmande. Jag känner plötsligt stor lust att börja engagera mig politiskt. Agree?




Varför inte jag?

Varför är inte jag som så många andra & älskar att dränka mig i mitt eget svett?
Varför kan inte även jag njuta av andnöd och lite härlig mjölksyreansamling?
Och hur kom det sig att någon fick för sig att uppfinna en myt så löjligt osann som "andra andningen"?

Åååå vad det är drygt att komma iväg & träna! Idag har jag o-lyckats. Kan man säga..

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1489305/frken-silver?claim=qkyjbduqz69">Följ min blogg med bloglovin</a>

25-årskris?

Igår gick jag & skaffade mig en ny piercing i örat & idag har jag färgat håret. Var ska det sluta?! :P


Bebopalulafestival

Yeeha!

Denna helg har jag hängt i Tranemo tillsammans med mina kära föräldrar, en vän till familjen, mina föräldrars husbil & mängder av 50-tals-/veteranbils-/folklivsentusiaster. Det var nämligen Bebopalulafestival i Tranemos vackra gamla folkpark. Festivalen bjöd på: Veteranbilscruising, veteranbilsutställning, härlig rockabilly- och 50-talsmusik, prylloppis, mat & dryck & dansbana med drag. Det var fest i 50-talsanda helt enkelt. Och häng med öl & sol i gräset däremellan. Finfint.

Många sånna här skönheter fanns det.



En dansgrupp uppträde även på scenen & de dansade Lindy Hop (Jitterbugg). Väldigt duktiga & jag vart så inspirerad att jag nu när jag kommit hem letade upp en nybörjarkurs på nätet & anmälde mig. Så - den 16e oktober, då jäklar blir det dans här!

Feberdrömmar

Inatt hände något spektakulärt; Jag hade troligtvis feber!
Är förkyld, mycket förkyld till och med (fast i detta nu känner jag mig dock inte lika ynklig som jag gjorde igår & inatt) och inatt hade jag troligtvis feber. Jag som näst intill aldrig får feber.

Jag brukar underhålla mina vänner med historien om min senaste feberyra, då jag var 18 år gammal och ringde hem till min kompis Cissi för att meddela henne att jag inte kunde komma på hennes födelsedagsmiddag eftersom jag var sjuk. Det var hennes mamma, tillika min dåvarande lärare i teckenspråk, som svarade att Cissi låg och sov. Jag kunde för mitt liv inte begripa varför Cissi som alltid är så morgonpigg låg och sov klockan halv två på ljusa dagen, tills hennes mamma hjälpsamt upplyste mig om att klockan var halv två på natten. Jaha.. Dessförinnan hade jag även ringt till båda mina föräldrars arbetsplatser och blivit gruvligt förbannad då de på båda ställena lät telefonsvararen gå igång efter första signalen.

Inatt gjorde jag inget galet; drömde "bara" hemska mardrömmar om att två av mina närmaste och käraste fått cancer, att en ondskefull vålnad smög runt i min lägenhet och öppnade och stängde dörren till städskrubben, samt att min i-phone klappade ihop totalt när jag försökte ringa 112 (men facebook gick utmärkt att surfa in på). Det ni.

RSS 2.0